Ben je op zoek naar zwembad producten van het merk Aqua Easy? Welkom bij Sauna’s & Zwembaden! Hier vind je een ruim assortiment Aqua Easy producten voor je zwembad. Bestel de producten via de shop, en wij bezorgen ze bij je thuis.

Aqua Easy voor je zwembad

Bij Sauna’s & Zwembaden vind je alles wat je nodig hebt voor je sauna of zwembad. Dus ook spullen om je zwembad schoon te houden. Het merk Aqua Easy heeft hier diverse producten voor, zoals chloor, pH, reiniger, vlok vloeibaar. Maar ook lamellenreiniger en station regelingssystemen.

Aqua Easy chloor

In ons assortiment vind je verschillende chloor producten van Aqua Easy. We hebben chloortabletten in verschillende verpakkingsmaten, zoals deze pot Aqua Easy Chloor 90 tabletten. Deze tabletten zijn ideaal voor hard water en geschikt voor de meeste zwembaden en installaties.

Aqua Easy chloor granulaat

Naast tabletten hebben we ook chloor in poedervorm (granulaat), zoals deze pot Aqua East Chloor 55 granulaat. Het voordeel van granulaat is dat het makkelijk te doseren is en snel oplost in water. Het granulaat van Aqua Easy is geschikt voor hard en zacht water en is toe te passen voor de meeste zwembaden en installaties.

Aqua Easy Pool Control en Aqua Easy Next toebehoren

Een ander product dat wij in ons assortiment hebben is de watersensor voor Aqua Easy Pool Control. Is de huidige watersensor van je Aqua easy station kapot? Dan kun je hier een vervangend exemplaar bestellen. In de Aqua Easy Pool Control handleiding lees je hoe je de watersensor vervangt.

Ook de Aqua Easy Next PH regeling of Aqua Easy Next Redox regeling kun je via onze shop bestellen. Deze zijn aan te sluiten op het Aqua Easy Next Station.

Bestel je Aqua Easy producten via Sauna’s & Zwembaden

Andere producten die je bij ons kunt bestellen zijn de Aqua Easy vetrand reiniger, Aqua Easy PH plus en Aqua Easy Anti Alg. Heb je alles wat je nodig hebt gevonden? Plaats je bestelling, en wij bezorgen ‘m zo snel mogelijk bij je thuis.

Heb je vragen over onze producten of wil je advies? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

De echte vakman Bel of kom langs!
Groot assortiment Meer dan 2000 producten
Snelle levering Vaak binnen 2 dagen geleverd
WebwinkelKeur Veilig & vertrouwd