Infrarood sauna voor 2 personen kopen?

Na een zware dag samen onthaasten en tegelijkertijd aan je gezondheid werken? Het kan in een tweepersoons infrarood sauna van Sauna’s en Zwembaden. Een infraroodcabine zorgt voor een aangename warmte waarin je heerlijk kunt ontspannen en je immuunsysteem een boost kunt geven.

Ben jij op zoek naar een infrarood sauna voor 2 personen? Sauna’s en Zwembaden levert verschillende comfortabele infraroodcabines van oersterk Noord-Europees vurenhout of cederhout. Gewoon voor bij jou thuis.

De voordelen van een infrarood sauna

Veel mensen verkiezen een infrarood sauna boven een traditionele (Finse) sauna. En dat is niet zonder reden. Waar de klassieke sauna verwarmd wordt door hete lucht (en een temperatuur kan bereiken tot wel 110 graden Celsius), wordt de warmte in een infraroodcabine opgewekt door stralers. Deze stralingswarmte is minder heet en is voor veel saunagebruikers draaglijker.

Bovendien werken de stralen van een infrarood sauna hetzelfde als de straling van de zon. En dat biedt veel voordelen:

Ons assortiment 2 persoons infraroodcabines

Wil jij in je eigen vertrouwde omgeving profiteren van de voordelen van een infrarood sauna? En doe je dat het liefst samen met je geliefde of een vriend of familielid? Bij Sauna’s en Zwembaden heb je de keuze uit verschillende infrarood sauna’s voor 2 personen. Ons assortiment bestaat uit complete infraroodcabines met een snelle opwarmtijd en een hoog gebruiksgemak. Ideaal voor thuisgebruik.

Infraroodcabine Infrabox

De Infraroodcabine Infrabox is een infrarood sauna voor 2 personen die van buiten en binnen vervaardigd is uit Nordische fichte. Dit vurenhout komt uit Noord-Europa en is zeer stevig waardoor de cabine een hoge isolatiewaarde heeft. De ergonomische rugleuning, de verschillende stralers en de innovatieve besturing maken van deze cabine een zeer complete en comfortabele infrarood sauna.

Infraroodcabine Infradesign

Houd je van een luxe uitstraling? Kies dan voor de Infraroodcabine Infradesign. De cabine heeft een notenhouten interieur en een glazen voorkant. Het chique design zorgt direct voor dat echte wellnessgevoel. De cabine is bovendien van alle gemakken voorzien, zoals een ergonomische rugleuning, ledverlichting en meerdere stralers.

S&Z-IRV infraroodcabine

Op zoek naar een budgetvriendelijke sauna? Onze S&Z-IRV infraroodcabine is onze meest prijsgunstige infrarood sauna voor 2 personen. Maar vergis je niet. Ondanks de prijs wordt deze compacte cabine geleverd met maar liefst 5 stralers en vele extra’s. Een complete 2 persoons infraroodsauna waar je nog lang van kunt genieten. De cabine is leverbaar in de maten 130 X 104 cm en 130 X 130 cm.

Hoogwaardige infrarood sauna van de vakman

Een infrarood sauna, of deze nu 2 persoons is of niet, is een hele investering. Zorg daarom dat je jouw infraroodcabine koopt bij de echte vakman. Sauna’s en Zwembaden is gespecialiseerd in sauna’s en levert alleen kwalitatief hoogwaardige infrarood cabines. Bovendien hebben we een groot assortiment aan toebehoren. Ook na de aanschaf kun je dus gerust bij ons terecht.

2 persoons infrarood sauna kopen? Bestel direct

Wil je thuis kunnen genieten van het echte wellnessgevoel, samen met je partner, vriend of familielid? Je kunt jouw 2 persoons infrarood sauna kopen in onze webshop. Heb je vragen over onze infraroodcabines of heb je hulp nodig bij je bestelling? We helpen je graag. Neem dus gerust contact met ons op.