Betalen moet helaas ook gebeuren!

Maar dat maken we je heel gemakkelijk.

Net als jij,  hechten ook wij enorm veel waarde aan een veilige betaalomgeving, daarom lopen al onze electronische betalingen CCV pay.


Wij bieden de volgende standaard betaal methoden.

iDEAL
AfterPay
Banktransfer
Visa
Paypal

Bankcontact
Mister Casch
American express
Maestro en Master Card
Rembours
Betalen bij afhalen


Als je kiest voor betalen bij afhalen, mag je wel de order geheel afmaken, van ons ontvang je een telefoontje en dan maken we samen een afhaal afspraak.

Mis je nog een betaalwijze? neem dan even contact met ons op, samen komen wij er altijd uit.


AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)


.AfterPay achteraf betalen tot een bedrag van € 200 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Saunasenzwembaden.nl kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij MijnAfterPay regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de Saunasenzwembaden.nlAfterPay voert voor