• Laagste prijs garantie

  Ergens anders goedkoper? laat het ons weten!

 • Helpdesk

  Professionele assistentie

 • Service

  Eigen service dienst

 • Erkend Dealer

  Officieel Authorized Maytronics dealer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 % korting

Aanmelden

Zwembad robots

Een zwembad robot maakt het reinigen van je zwembad super eenvoudig. Zonder dat jij er omkijken naar hebt, maakt hij je zwembad schoon. Dit doet hij door te schrobben, te vegen, te zuigen en te filteren. Wil je een robot voor je zwembad kopen? Je bestelt ‘m eenvoudig via onze shop!

Wat doet een zwembad robot?

Een zwembad robot maakt het zwembad schoon door middel van zuigkracht en ronddraaiende borstels. In een paar uur maakt hij het gehele zwembad schoon. Sommige robots doen dit op elektriciteit (met een kabel), andere robots werken los (op accu).

Om dit te kunnen doen is een zwembad robot uitgerust met één of twee motoren. Deze sturen het apparaat aan en zorgen ervoor dat hij kan schrobben, vegen, zuigen en filteren.

Wat maakt de robot precies schoon?

Wat de robot precies schoonmaakt verschilt per type robot. Zo zijn er robots die alleen de bodem schoonmaken (zwembad bodemreinigers). Deze robots worden ook wel bodemzuigers genoemd.

Andere robots maken zowel de bodem als de wanden schoon (bodem- en wandreinigers). Sommige hiervan zijn zelfs uitgerust met een afstandsbediening. Zo kun je het apparaat op afstand activeren. Handig!

Naast zwembad robots vind je in ons assortiment ook diverse zwembad stofzuigers. De naam zegt het eigenlijk al: dit is een stofzuiger waarmee je de bodem van het zwembad reinigt. In tegenstelling tot een robot bedien je een zwembad stofzuiger wel met de hand. Beide methodes zijn effectief: het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat!

Zwembad robot kopen: welke is geschikt voor mijn zwembad?

Dit hangt af van de grootte van je zwembad en de schoonmaaktechnieken die je wilt toepassen. Over het algemeen geldt dat al onze zwembad robots te zijn gebruiken in privé zwembaden (tot maximaal 12 x 6 meter). Daarbij is het aan jou om te bepalen of je een robot wilt die alle elementen schoonmaakt, of voldoende hebt aan een bodemreiniger.

Wil je een optimale zwembadreiniging? Ga dan voor een robot die zowel de wand, bodem en waterlijn schoonmaakt. Hiervan vind je verschillende modellen in onze shop, zoals de Dolphin S300i zwembad robot. Deze zwembad robot stofzuiger past alle schoonmaaktechnieken toe en is daarmee een zeer complete robot voor zwembad onderhoud.

Bestel direct of laat je adviseren

Heb je de juiste zwembad robot gevonden? Bestel ‘m direct online en wij bezorgen je bestelling bij je thuis. Vind je het lastig om een keuze te maken en wil je graag advies? Neem gerust contact met ons op. Onze collega’s denken graag met je mee!